Jättikö auto tielle tai kotipihaan?

Biiliapua pelastaa autoilijoita yli 20 -vuoden kokemuksella!

 

Olemme liikkuva autokorjaamo, joka auttaa sinua jatkamaan matkaasi juuri sieltä missä autosi sijaitsee. Teemme huollot ja korjaukset joko paikan päällä tai omalla korjaamollamme, tai hinautamme tarvittaessa autosi haluamaasi paikkaan. Erikoisosaamistamme ovat autojen mittaristo-, ohjausjärjestelmä- ja sähkötyöt. Jos vika on piirilevyssä tai ohjainkomponentissa, irrotamme viallisen osan, korjautamme valmistajalla, ja kiinnitämme takaisin paikalleen.

 

Palvelut

Alla näet yleisimmät palvelumme. Jos et löydä haluamaasi, ota yhteyttä ja varmistetaan, voimmeko silti auttaa.

Vikakoodien luku ja poisto

Luemme ja nollaamme tarvittaessa autosi vikakoodit. Käytämme viimeisintä teknologiaa, jolla tieto ongelmakohteesta saadaan varmimmin ja tarkimmin. Tämä mahdollistaa nopean, täsmällisen ja edullisen ongelmanratkaisun. Käytössämme on yli viidenkymmenen eri automerkin lukulaitteet. 

Mittaristo-, ohjainlaite- ja sähkötyöt

Yksi eritysosaamisistamme on erilaiset sähkö- ja elektroniikkatyöt. Paikallistamme vian ja korjaamme sen. Jos elektroniikkakomponenttia ei voi korjata tai se vaatii valmistajan käsittelyä, irrotamme ja lähetämme viallisen komponentin valmistajalle tai heidän valtuuttamalleen korjausliikkeelle. Korjauksen jälkeen asennamme komponentin takaisin autoosi. 

Huollot ja korjaukset

Teemme pienimuotoiset huollot ja korjaukset paikan päällä, kotonasi tai missä vain autosi sattuu sijaitsemaan. Tarvittaessa hoidamme autosi hinauksen korjaamolle. Isommat tilaa ja nosturia vaativat työt teemme omassa hallissamme. Voit varata ajan huollolle tai korjaukselle yhteydenottosivumme kautta. 

Käynnistysapu ja hinauspalvelu

Jos autosi ei suostu käynnistymään esimerkiksi tyhjän akun vuoksi, annamme siihenkin avun paikan päällä. Hinaamme autosi tarvittaessa haluamallesi korjaamolle. Ostamme hinauspalvelun paikallisilta, edullisiksi ja varmoiksi todetuilta hinausyrittäjiltä. Lisäämme laskuumme hinausyrityksen hinnaston mukaisen veloituksen.

 

Tallenna numeromme 0400-405291 kännykkääsi, jotta hädän ollessa suurin, on apukin lähellä!

Biiliapu

Aukioloajat

Maanantai

-

Tiistai

-

Keskiviikko

-

Torstai

-

Perjantai

-

Lauantai

-

Sunnuntai

-

Toimimme pääsääntöisesti Oulun alueella virka-aikana. Tarvittaessa myös sopimuksen mukaan.

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
”Masa” 16/02/2018 21.35
Heli 16/02/2018 15.59
Antti 11/02/2018 12.31
Matti 11/02/2018 12.29