Tervetuloa!

 

Fusti Oy on tamperelainen käytettyjen henkilöautojen varaosakauppaan erikoistunut yritys. Takuupurkamoketjuun kuuluvan Fusti Oy:n varaosavalikoima on todella mittava, koska maahantuomme jatkuvasti laadukkaita tuontiosia eri puolilta Keski-Eurooppaa. Puramme myös kotimaisia kolariautoja.

Maahantuonnista meillä on yli 40 vuoden kokemus. Monipuolisen käytettyjen varaosien lisäksi varastostamme löytyy myös uusia osia. Kaikki myymämme osat ovat laatutarkastettuja ja myönnämme niille takuun.

Palvelustamme löydät helposti kaikki uusimpien purkuun tulevien autojen kuvat ja tekniset tiedot. Palvelu on reaaliaikainen, joten saatavuus ja muut tiedot saattavat muuttua jo saman vuorokauden aikana. Varaosahaulla voit tutustua varaosien tarjontaamme. Löytötorilla tutustut viikon parhaisiin tarjouksiin ja varaosakyselyllä voit lähettää meille tiedustelun tarvitsemastasi osasta.

Tunnemme  vastuun ympäristöstä 

Toimintaympäristössämme syntyy jatkuvasti materiaaleja, jotka voidaan pääsääntöisesti kierrättää käytöstä poiston jälkeen. Näitä ovat muun muassa autot, koneet ja laitteet, metallit, akut ja renkaat. Fusti Oy kerää kierrätettävät materiaalit, prosessoi ne ja toimittaa ne teollisuuden raaka-aineiksi. Fustiin voit tuoda kierrätettävän materiaalin veloituksetta. Kierrätysmaksu sisältyy uusien tuotteiden hintoihin.

Vastaanottopisteessä ajoneuvon rekisteröinti- ja tunnistetiedot tarkastetaan ja omistajalle/luovuttajalle annetaan romutustodistus. Samalla omistajan vastuu ajoneuvosta päättyy ja tarvittavat tiedot toimitetaan ajoneuvohallintokeskukselle (AKE) rekisteristä poistoa varten. Kysy kierrätyspisteestämme myös erillistä noutopalvelua.

Toimi näin:

  • Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme
  • Vain ajoneuvon omistajalla tai omistajalta saadun luovutustodistuksen esittäjällä on oikeus luovuttaa ajoneuvo romutettavaksi.
  • Kierrätyspisteessämme tarvitset henkilöllisyystodistuksen/valtakirjan sekä ajoneuvon asiapaperit.
Fusti

Aukioloajat

Maanantai

09.00 - 17.00

Tiistai

09.00 - 17.00

Keskiviikko

09.00 - 17.00

Torstai

09.00 - 17.00

Perjantai

09.00 - 17.00

Lauantai

-

Sunnuntai

-

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät