Tervetuloa uudenajan fysioterapiaan

Fysios on Suomen suurin fysioterapiayritys. Tarjoamme fysioterapiaa asiakkaillemme 23 paikkakunnalla 51 toimipisteessä. Suomessa on yli miljoona ihmistä, jotka kärsivät erilaisista niska-hartiaseudun ja selän kivuista. Useimmiten ongelmista pääsee eroon fysioterapialla. Tavoitteemme on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Parhaat fysioterapeuttimme auttavat ja ovat tukenasi 24/7. Käytössäsi on myös Fysios-applikaatio. Meille pääset nopeasti hoitoon.

Varaa aika

Fysioterapia on ongelmanratkaisua

Autamme äkillisissä, toistuvissa ja pitkittyneistä kiputiloissa sekä leikkauksensairastumisen ja vammautumisen jälkeen. Erikseen palveluita lapsille ja nuorille, ikääntyneille tai esim. raskaana oleville tai synnyttäneille äideille. Tyypillisimpiä fysioterapeutin ratkaisemia ongelmia ovat erilaiset niska-hartiaseudun kivut. Fysioterapiaan tullaan usein myös selkäongelmissa kuten välilevyn pullistuma, iskias tai noidannuoli. Hoidamme myös alaraajaongelmia kuten juoksijan polvi, polven kierukkavammaplantaarifaskiittinilkan venähdys. Samoin erilaiset olkapääongelmatjäätynyt olkapää tai tenniskyynärpää ovat fysioterapeutin erikoisosaamista.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita: OMT-fysioterapia, Maitland fysioterapia, LPG, AkupunktioLymfaterapia, Hieronta, NaprapatiaFaskia-käsittelyt, Tukipohjalliset, Fysikaalinen hoito, Askelklinikka, Kinesioteippaus ja Allasterapia.

Fysios, Keskusta
Käyntiosoite:

Kansankatu 46, 90100 Oulu

Puhelin:
Verkko:

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Pekka 24/01/2018 21.33
Ritva 16/01/2018 18.57
Jmo 19/08/2017 19.59

Apua saatu joka kerta ja huippu asiakaspalvelu