REMONTIT OULUSSA JES SANEERAUKSELTA

 JES Saneeraus on Oulun alueella toimiva remonttiyritys, jonka erityisosaamisaluetta ovat asuin- ja liikehuoneistojen remontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja pesuhuoneremontit.

Kauttamme saatte muun muassa seuraavat remonttipalvelut:
  • Maalaukset
  • Tapetoinnit
  • Laatoitukset
  • Parketti- ja kalusteasennukset
  • Hyvät yhteydet lvi- ja sähköliikkeisiin
  • VTT:n vedeneristyssertifikaatti

Me kokeneina remontoijina tunnemme hyvin erilaiset kohteet ja niiden mahdolliset erityisvaatimukset. Remonttia suunnitellessa kannattaakin luottaa ammattilaisen näkemykseen ja kokemukseen. Työllemme annamme yleisten sopimusehtojen mukaisen kahden vuoden takuun

Tilaa korjauskartoitus

 

Pesuhuoneremontit

Pesuhuoneessa korostuu yleisilmeen lisäksi käytettävyys. Kerrostaloasunnoissa kylpy- ja pesuhuone ovat useimmiten sijoitettu samaan tilaan, mutta kylpyhuoneesta erilliset pesuhuoneet eivät ole millään muotoa poikkeuksellisia. Remontoimme kattavasti myös pesuhuoneet Oulun alueella asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, oli kyseessä sitten laatoituksen vaihto tai vaikka pesuhuonekalusteiden uusiminen. Kauttamme onnistuu pesuhuoneremontti kuin pesuhuoneremontti laajuudesta riippumatta.

Saunaremontit

Toteutamme saunaremontteja Oulun alueella pienemmistä uudistustöistä kokonaisvaltaisiin uudistusremontteihin. Vaihdamme esimerkiksi lauteiden paneloinnit, hankimme asiakkaamme valitseman kiukaan ja asennutamme sen paikalleen muiden saunoihin liittyvien töiden lisäksi. Osaamista löytyy mielikuvituksellisimpiinkin toteutuksiin! Saunaremontti on kätevää toteuttaa esimerkiksi kylpyhuoneremontin kanssa samassa yhteydessä, mikäli tarve molempien uusimiseen on ajankohtainen.

Kylpyhuoneremontit

Toteutamme monipuoliset ja erikoisemmatkin kylpyhuoneremontit Oulussa ja lähialueilla. Remontoimme vanhentuneet kylpyhuoneet modernimpaan muotoon, teemme korjausremontin vesivahingon sattuessa tai vaihdamme halutessanne pelkät kylpyhuoneen laatat uusiin. Kylpyhuoneremonttien laajuudet vaihtelevat paljon, mutta sitä myöten myös osaamisemme tällä alueella on laajaa.

Vahinkosaneeraukset ja sisäilmakorjaukset

Teemme perinteisten huoneistoremonttien lisäksi myös vahinkosaneerauksia ja sisäilmakorjauksia asuinkiinteistöihin. Olemme erikoistuneet erityisesti kosteusvaurioihin liittyviin korjaustöihin. Vahinkotapauksissa on tärkeää, että vahinkojen laajuus selvitetään nopeasti ja korjaustyöt päästään aloittamaan mahdollisimman pian vahingon sattumisen jälkeen. Pitkittyessään etenkin kosteusvauriot voivat aiheuttaa laajempia ongelmia ja terveyshaittoja asukkaille.

Onko remontti suunnitteilla? Tilaa korjauskartoitus!

Voit tilata täysin maksuttoman kartoituksen remontoitavalle kohteelle Oulun alueella.

Remonttirahoitus

Teemme yhteistyötä Vendigon kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta! Vendigo ei itse myönnä lainaa, vaan vertailee puolestasi lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, jotta saisit todennäköisemmin lainaa parhailla lainaehdoilla.

JES-Saneeraus on hyvän luottokelpoisuuden omaava remonttiyritys OulussaVoit tarkastaa remonttifirmamme tiedot Tilaajavastuusta
JES Saneeraus

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät