Tervetuloa!

Kahvila Makasiini on A-oikeuksin varustettu pubhenkinen kahvila-ravintola Oulun Kauppatorilla.

Poikkea Makasiinille kahville ja pikkupurtavalle tai tule viihtymään muiden virvokkeiden ääressä. Paistamme joka päivä tuoreet pullat ja muut leivonnaiset. Makasiinin kuuluisat munkit ovat myös paikanpäällä leivottuja ja varmasti tuoreita.

Kesäisin aurinkoisina päivinä voit terassillamme nauttia myös livemusiikista. Ilmoitamme mahdolliset esiintyjät päiväkohtaisesti etusivullamme. Sadepäiville makasiinilla löytyy nyt myös lautapelejä, joiden parissa vierähtää helposti useampikin hetki!

Talvella keskitymme tilaustoimintaan. Toisen kerroksen kabinetti ja vinttihuoneiston sauna tarjoavat erittäin viihtyisät puitteet esim. kokous-, perhejuhla-, saunailta-, yms. ryhmien käyttöön ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Lisäksi järjestämme tilauksesta myös ruokatarjoilut.

 

Olemme avoinna: 

Avaamme lauantaina 14.4.
Lauantai klo 08-20
Sunnuntai klo 10-20
Arkisin klo 08-20

 

Tilausravintola

Suunnitteletko perhejuhlia, syntymäpäiviä tai yritystilaisuutta? Mitä sitten juhlitkin, Kahvilamakasiinin tilausravintola auttaa.

Tarjoamme tunnelmalliset tilat juhlien ja kokousten järjestämiseen aivan kaupungin sydämessä. Tilausravintolan puolelta saat mieleiset tarjoilut helposti. Järjestämme ruokatilaisuuksia vähintään 10 hengen ryhmille.

Kahvilamakasiinin idyllinen miljöö soveltuu erinomaisesti yksityistilaisuuksien pitopaikaksi. Kabinettiimme mahtuu noin 50 henkilön ryhmä. Kabinetista löytyvät mm. videotykki, valkokangas ja WLAN.

Kokoustilat ja -paketit

Toisen kerroksen kabinetti tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille vanhassa idyllisessä miljöössä, Oulun sydämessä. Kokoustiloihin mahtuu max. 40 henkilöä. Viehättävien hirsiseinien siimeksessä syntyy taatusti hyviä päätöksiä! Kokoustilasta löytyy videotykki ja valkokangas, fläppitaulu ja WLAN-yhteys.

Juhlatilat hyvällä sijainnilla Oulussa

Etsitkö kivoja juhlatiloja Oulun seudulta? Kauppatorin Kahvilamakasiinissa vietät ikimuistoiset syntymäpäivät, häät, pikkujoulut, yritysjuhlat ja muut tilaisuudet. Kaunis vanhanajan miljöö luo juhliisi ainutlaatuista tunnelmaa. Tarjoilut saat näppärästi tilausravintolastamme. Sisätiloihin mahtuu noin 100 vierasta.

Tilaussauna

Kahvilamakasiinista löytyy myös tunnelmallinen tilaussauna rakennuksen 3. kerroksesta, josta on mahtava näköala koko Oulun torialueelle.

Voit tehdä varauksen juhlatiloihin, kokoustiloihin sekä saunaan puhelimitse 08 3110 343 tai suoraan yhteydenottolomakkeella!

 

Tervetuloa viihtymään!

Kauppatorin Kahvilamakasiinit

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät