ILMASTOINTIHUOLTO JA NUOHOUSTYÖT OULUSSA JA LÄHIKUNNISSA

Kaipaako kiinteistösi ilmanvaihto huoltoa? Onko paloturvallisuus kunnossa?

KH-Nuohous Oy tekee kokonaisvaltaiset ilmastointihuollot monenlaisiin kiinteistöihin sekä tarjoaa kattavat nuohouspalvelut monenlaisiin kohteisiin muun muassa Oulun ja Raahen alueilla.

Säännöllinen nuohous on paloturvallisuuteen liittyvä velvollisuus

Nuohouspalvelumme sisältää savuhormien ja tulisijojen puhdistuksen palamisjätteestä: hormien savukanavien ja tulisijojen harjauksen sekä noen poiston piipusta ja kanavasta. Jotta palamisjäte ei pääse syttymään, on tärkeää, että savuhormit ja tulisijat puhdistetaan säännöllisesti.

Kiinteistön omistajalla tai haltijalla on laissa säädetty velvollisuus huolehtia säännöllisestä nuohouksesta palojen estämiseksi. Säännöllisesti tehty nuohous ehkäisee tulipaloja ja edistää energian taloudellista käyttöä: puhdistetussa tulisijassa palaminen on puhtaampaa ja hyötysuhde parempaa. Yleisesti nuohous tehdään kerran vuodessa. Pelastuslaki edellyttää nuohoustyötä tekevältä henkilöltä nuohoojan ammattitutkintoa.

Ilmastointihuolto parantaa sisäilmaa ja asumismukavuutta

Ilmastointihuoltomme sisältää muun muassa ilmastointikanavien desinfioinnit, mittaukset ja säädöt. Lisäksi hoidamme ilmastointilaitteistojen ja ilmanvaihtolaitteiden huollot ja suodattimet. Käyttämämme työvälineet ovat viimeisintä mallia ja tekniikaltaan sopivia myös isoihin kohteisiin, kuten kouluihin, laitoksiin ja teollisuuskohteisiin.

Ilmastointihuolto parantaa kiinteistön viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Hyvän sisäilman takaamiseksi ilmastointikanavat kannattaa puhdistaa noin viiden vuoden välein. Puhdistetut ja hyvin vetävät ilmastointikanavat edistävät ilman oikeanlaista kiertoa, parantavat sisäilman laatua ja ehkäisevät kosteuden syntymistä. Likaiset ilmastointikanavat keräävät pölyä ja saattavat aiheuttaa riskin paloturvallisuudelle. Etenkin allergikkojen ja astmaatikkojen on erityisen tärkeää huolehtia sisäilman laadusta säännöllisin ilmastointikanavien puhdistuksin.

OTA YHTEYTTÄ

KH-Nuohous

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Köpi 24/10/2018 18.20
Seppo 07/09/2018 22.03
Keijo 21/07/2018 20.22