Oli sitten kyseessä talon­pohjien kaivuu­työt, piha­rakentaminen tai kunnalli­stekniset työt, olemme oikea yhteistyö­kumppani sinulle. Kiimingin Murske on maanrakennuksen vahva ammattilainen, meiltä saat kaikki alan palvelut saman katon alta.

Olemme toimineet maanrakennustöiden parissa vuodesta 1977 saakka palvellen taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kaikissa maanrakennusalan töissä. Maanrakennustöiden lisäksi ajamme lunta ja huolehdimme talvikunnossapidosta Oulun alueella.

Jätä yhteydenotto sähköisen lomakkeemme kautta tai ota yhteyttä puhelimitse. Piha- ja viherrakennuskohteissa tulemme paikanpäälle tutustumaan kohteeseen ja mahdollisiin suunnitelmiin veloituksetta, jotta voimme antaa sinulle paikkaansa pitävän tarjouksen. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa maanrakennustarpeissa ja piha- & viherrakennuspuolen asioissa.

Ota yhteyttä!

 

Talojen pohjatyöt

Jokainen rakennus­projekti alkaa pohja­töistä. Maaperä ja tontille rakennettava rakennus ratkaisevat mitä pohjatöitä tontilla tehdään.
Kun valitset pitkän linjan maanrakentajan toteuttamaan pohjatyöt rakennuksellesi, saat osaavaa neuvontaa ja varmasti huolella toteutetun pohjarakentamisen.

Osaamme antaa sinulle paikkaansa pitävän arvion tarvittavista maa-aineksista ja maa-ainesten määrästä, sekä työn toteutusaikataulusta.

  • Kauttamme saat kaiken, mitä tarvitset pohjarakentamiseen
  • Mahdolliset pintamaan kaivut
  • Täytemaatoimitukset ja massavaihdot
  • Mahdolliset kapilaarisepelitäytöt
  • Täyttöhiekat
  • Salaojat ja sadevesijärjestelmät
  • Sokkelin sisätäytöt
  • Pohjatöiden yhteydessä teemme halutessasi myös kulkureittien ja pihojen pohjatyöt, jotta piha- ja viherrakentaminen on hyvällä alulla rakennuksen valmistuttua!

Piha- ja viherrakentaminen

Piha­raken­tamisen ja viher­rakenta­misen palvelut ammatti­taidolla talo­yhtiöille, julkiselle sektorille ja yksityisille. Kohteisiimme kuuluvat niin uudiskohteiden piha- ja vihertyöt, kuin vanhojen piha-alueiden kunnostukset.

Sadevesijärjestelmät ja imeytyskentät

Sade­vesi­järjes­telmät uudis­kohteisiin ja saneerattaviin kiinteistöihin
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on suojata rakennusta kosteudelta ja johtaa sadevesi turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Teemme salaojatyöt vuosien kokemuksella ja huolehdimme siitä että tontillasi on oikea maa-aines oikeassa paikassa.

Kauttamme saat kokonaisvaltaista palvelua – huolehdimme maa-aineskuljetuksista ja -toimituksista, muista materiaalihankinnoista ja toteutamme työn sovitussa aikataulussa.

Maa-aines toimitukset

Saat meiltä murskeet, sepelit, hiekat ja mullat toimitusmyyntinä perille saakka tuotuna. Tarvittaessa levitämme tilaamasi tuotteet.

Referenssit

Tässä muutamia esimerkkejä kohteistamme:

POLAR-ELEKTRO, Oulunsalo
Vesi – ja salaojitusviemäröinti, sekä näiden alueiden vihertyöt, 2009.

Oulun keskustan musiikkipäiväkoti
Pihan uudelleenmuotoilu ja laatoitustyöt 2010

As.Oy Sarkkikangas
Piha-alueiden kuivatusrakentaminen. Toteutus 2010-2011.

As.Oy Kaskipuisto
Sadevesijärjestelmät, viheralueet, ulkoalueiden pohjarakentaminen ja asfaltointi. Valmistumisvuosi 2011.

Psykoterapian säätiö Monasteri
Sadevesijärjestelmät, viheralueet, ulkoalueiden pohjarakentaminen ja asfaltointi. Valmistumisvuosi 2012.

As.Oy Kumputie 3
Pintavesiviemäröinti, syksy 2012. Jatkuu keväällä 2013.

As.Oy Niemelä Harju
Piha-alueiden kuivatusrakentaminen, valmistumisvuosi 2012.

Kiimingin Murske
Yrityksen virallinen nimi:

Kiimingin Murske Ky

Käyntiosoite:

Laukkukankaantie 5, 90940 Jääli

Y-tunnus:

0669539-2

Ota yhteyttä

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät