Kiviliike Heikkinen on oululainen perheyritys, joka on perustettu Oulussa vuonna 1945. Valmistamme pöytätasoja ja muita sisustuskivituotteita mittatilaustyönä

Tasot

Kivitasot

Luonnonkivi on 100 % luonnontuote. Se kestää kulutusta ja on helppohoitoinen. Valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja, joten se on myös luonnonmukainen. Kivi kestää lämmönvaihteluita ja sitä voi hyvin käyttää myös ulkokohteisiin. Luonnonkivissä on valittavana kaksi pintavaihtoehtoa: timanttiharjattu tai kiillotettu pinta.

Noudatamme Kiviteollisuusliiton ohjeita ja suosituksia kiven valinnassa, työstämisessä ja asennuksessa. Heidän sivuiltaan löytyy myös suomalaisen kiven tuotetiedot ja ylläpito- ja huolto-ohjeet.

Eri värivaihtoehtoja on nähtävissä Posantien toimipisteessämme.

Kvartsitasot

Silestone kvartsitasoissa yhdistyvät aito luonnonraaka-aine ja  teknologia. Silestone on komposiittimateriaali, joka koostuu luonnonkvartsista, hartsista ja tehoste-elementeistä, kuten esimerkiksi lasinpalasista. Silestone kestää hyvin hankausta ja kulutusta. Sen kuumuuden kestävyys on rajallinen. Voi käyttää vain sisätiloissa, koska ei kestä UV-säteilyä hyvin.

Keramiikkatasot

Dekton-keramiikkataso on valmistettu 100% luonnonraaka-aineista  puristamalla.Se koostuu pääasiassa kvartsista.Uutta on sen valmistusmenetelmä,jossa massa tiivistetään kovalla paineella ja sen jälkeen kuumennetaan.Näin saadaan täysin tiivis nollahuokoinen pinta. Dektonin pinta kestää erittäin hyvin hankausta,kulutusta ja lämmönvaihteluita. Sitä voi käyttää myös ulkokohteisiin, sillä se kestää hyvin UV-säteilyä.

Meiltä saa myös mittaus- ja asennuspalvelun.

YrittajaLuotettava
Kiviliike Heikkinen Oy
Yrityksen virallinen nimi:

Kiviliike Heikkinen Oy

Käyntiosoite:

Posantie 10, 90620 Oulu

Y-tunnus:

2460937-1

Ota yhteyttä

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Pekka 06/04/2018 08.03