Tervetuloa Koitelin Residenssiin!

Koiteli on lähellä sijaitseva, korkeatasoinen luontokohde, jossa voit hengähtää ja pysähtyä hetkeksi. Koitelin Residenssissä tarjoamme sinulle laadukkaat puitteet – ympäröivän luonnon keskellä. Residenssissä voit majoittua, järjestää kokouksia, saunoa tai vain viettää kiireetöntä aikaa ja antaa tilaa ajatuksillesi.
Käytettävissäsi on koko Koitelin virkistysalueen palvelut, Kiiminkijoen ja lähialueen näyttävät puitteet – ja Oulukin on ihan vieressä.

Varaa tästä!


Palvelupaketit

 

Peruspaketti

Vuorokausihinta arkena 350 € (sis. alv 10 %). Vuorokausihinta viikonloppuna 535 € (sis. alv 10 %).

Vuorokausihintaan kuuluu koko tilan käyttöoikeus max. 15 hengelle (lisähenkilö á 10 €), sauna, pyyhkeet, pefletit, polttopuut, perussiivous (1 h), sekä majoitus max. 10 hengelle, sekä liinavaatteet ja pedit valmiiksi pedattuina. Varauksen kesto esim. tulopäivän klo 16.00 – lähtöpäivän klo 13.00. Toinen ja seuraavat vrk:t – 30 %.

Ateriapalveluita saatte myös kauttamme. Alkoholin anniskeluoikeuksia meillä ei ole, mutta mikäli tuotte juomat mukananne, ne voidaan tarjoilla normaalisti aterian ohessa. Halutessanne voitte toki huolehtia aterioista omatoimisesti.

Istumapaikkoja kokous– ja ateriakäyttöön on 24. Tilat mahdollistavat variaatiot erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sauna vetää kerrallaan 8-10 henkilöä. Kesäaikaan katetulle terassille mahtuu n. 40 hlöä. Majoituskapasiteetti on 10 hlöä.

Päiväkokous

Päiväkokouksen kustannus on 320 € (sis. alv 24 %) sisältäen koko tilan käyttöoikeus max. 15 hengelle, polttopuut, perussiivous (1 h), ei sisällä saunan käyttömahdollisuutta. Varauksen kesto esim. klo 9-16. Lisähenkilöt á 10 €.

Ateriapalveluita saatte myös yhteistyökumppanimme kautta. Kysy tarjous Oskarin kellarista – www.oskarinkellari.com à pitopalvelu.

Juhlapaketti

Puitteet: katettu terassi, juhlateltta, uniikki miljöö ja kosken kohinan äänimaisema.

Juhla max. 50 hengelle kuuluu koko tilan ja alueen käyttöoikeus, perussiivous, sekä (tarvittaessa) majoitus max. 6-8 hengelle. Varauksen kesto tulopäivän klo 12.00 – lähtöpäivän klo 14.00. Katetulla terassilla 40 asiakaspaikkaa, sisätiloissa 24. Tilavuokra 750 €.

Juhla max. 85 hengelle juhlateltalla. Lisäksi juhlateltta käytettävissä. Teltan varustukseen kuuluvat tuolit ja pöydät, tiivis pohja sekä matto. Teltan mitat 5 x 8 m. Mahdollistaa yhdessä katetun terassin kanssa monipuoliset variaatiot ja juhlaohjelman. Tilavuokra yhteensä 1 250 €.

Lisävrk: Varaus perjantai-illasta alkaen mahdollistamaan juhlien valmistelun ja koristelun klo 15 alkaen. Lisäkustannus + 300 €.

Palju: Lämmitettävä, 8 hengen rst-kylpypalju, pesu, täyttö ja lämmitys 250 €.

Saunailta

Saunaillan hintaan 685 € ( sis alv 10 %) kuuluu koko tilan käyttöoikeus, sauna, pyyhkeet, pefletit, polttopuut, perussiivous (1h) ja palju lämmitettynä. Hinta max. 15 hlöä, siitä eteenpäin lisähenkilö á 10 €. Varauksen kesto esim. klo 17.00 alkaen yön pikkutunneille saakka.

Elämyspaketti

Paljukylpy

Miltä tuntuisi istahtaa lämpimänä höyryävään veteen, kun ympärillä paukkuu pakkanen? Voit katsella vieressä aaltoilevia valkoisia hankia ja kuulla kosken äänen jään alta. Voit ojentaa kätesi kohti hankia ja antaa lumipallon sulaa kourassasi. Talvisen maiseman kylmyys ja kylvyn lämpö luovat hienon kontrastin, jotka tekevät paljuun pulahduksesta elämyksen.

Kylvyssä on mahtavaa rentoutua hyvässä seurassa ystävien kesken ja pulista kilpaa pulisevan veden kanssa. Siellä käydään läpi, mitä kaikkea riemukasta tulikaan päivän aikana koettua ja saadaan väsyneeseen kehoon uutta virtaa.

Kesto: 2-3 tuntia

Varustus: Uima-asut ja pyyhkeet, joita voi halutessaan vuokrata.

Muut elämykset

Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme räätälöidä toiveesi mukaisen elämyksen ystävällesi, läheisillesi ja yhteistyökumppaneillesi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä elämys, mikä ei unohdu!

 

Lue täältä lisää palvelupaketeista!

 

Koitelin Residenssi

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät