Pikkujoulukausi on lähellä! Haluatko tarjota kaveri- tai työporukalle unohtumattoman seikkailun? Kaipaatko juhliin hienot, mutta rennot puitteet? Koivurannan Saunalautta on seikkailu ja elämys. Saunalautta löytyy läheltä Oulun keskustaa, Värtön kaupunginosassa. Laituri sijaitsee Oulujoen rannassa, Koivurannan kahvilan vieressä. Meidän kahvila on auki ympäri vuoden ja risteillä voi lokakuun loppuun. Lisäksi maisemia voi ihastella ulkoporeammeesta.

Varaa elämys Oulujoella!


Pikkujoulut suunnittella?

Nyt sinulla on mahdollisuus järjestää unohtumattomat pikkujoulut Koivurannan Saunalautalla. Kuvittele kuvankaunis Oulujoki, saunan lämpö ja veden raikkaus. Syö ja juo hyvin, rentoudu ja nauti ystävien seurasta. Saunalautalta löytyy myös ulkoporeamme!

Sauna

Saunalautalla nautit löylyistä 20 neliön hirsisaunassa samalla, kun kauniit Oulujoen maisemat näkyvät ikkunassa. Kun kiukaan kivet käyvät liian kuumina, voit pulahtaa hetken viileässä joessa ja tulla takaisin sisälle nauttimaan oleskelutilan rauhasta ystäviesi seuraan. Talvella voit myös pulahtaa viilentymään avantoon!


Vohvelibaari

Lautan ollessa ankkuroituneena rantaan, keittiössämme valmistuu suussa sulavat vohvelit, joita löytyy niin suolaisina kuin makeampinakin versioina. Valikoimastamme löytyy myös gluteenittomat ja laktoosittomat versiot.


Vesiurheilu

Koivurannan Saunalautta vuokraa vesiurheiluvälineitä. Aika ajoin järjestämme myös aiheeseen liittyviä tempauksia. Seuraa meitä Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla!


Yleisöristeilyt ja saunavuorot ovat vihdoin alkaneet! Facebookissa ilmoittelemme ajankohdat tarkemmin.

Koivurannan Saunalautta

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät