Tilaa, laatua ja mutkatonta tekemistä!

Liikussa laatu ratkaisee paitsi laitteiden ja välineiden kohdalla, myös muissa yksityiskohdissa. Tilojen avaruus, viihtyisä valaistus, erityisen tehokas ilmastointi, ilmaiset parkkipaikat ja tietysti laitteiden laatu ovat meille kunnia-asioita. Jokainen Liikku on huolellisesti suunniteltu ja varusteltu sujuvan treenaamisen näkökulmasta.

Tervetuloa tutustumaan ilmaiseksi maanantaista keskiviikkoon kello 16:00-19:00.

Oulussa:

Liikku Limingantulli: Alasintie 3-7.

Liikku Kaakkuri: Metsokankaantie 3.

Liikku Rusko: Tapsitie 5.

Liikku Haukipudas: Kirkkotie 1.

Liikku -salejamme löytyy myös Hollolasta, Jyväskylästä, Kaarinasta, Kajaanista, Kemistä, Seinäjoelta sekä Porista.

 

Avarat tilat ja laadukkaat laitteet

Liikussa harjoittelet avarissa tiloissa laadukkailla ja monipuolisilla laitteilla. Salit ovat kooltaan vähintään 1000 neliötä, mikä varmistaa, että tilaa on riittävästi jokaiselle treenaajalle.

Liikussa on reilusti lämmittelylaitteita, kattava laitevalikoima, useita spinningpyöriä sekä suuri vapaapainoalue. Lisäksi jokaisessa Liikussa on asiantuntevat valmentajat.

Reilu hinta ilman määräaikaisuutta

Hinnoittelumallimme on yksinkertainen. Liittymismaksu on 29 € ja kuukausimaksu 29 €. Kuukausijäsenenä voit olla juuri sen aikaa, kun sinulle sopii 1 kk irtisanomisajalla. Voit myös ostaa jäsenyyden, jolloin kuntoilu onnistuu kaikissa kuntosaleillamme ympäri Suomen.

Edut kohdistuvat Liikun jäseniin ja siksi oltuasi jäsenenä 6 kuukautta, kuukausimaksusi putoaa automaattisesti 27 euroon. Haluamme olla reiluja kaikessa, mitä teemme!

Avoinna vuoden jokaisena päivänä

5–23

Liikun jäsenenä sinulla on mahdollisuus treenata vuoden jokaisena päivänä klo 05–23. Juhlapyhät eivät vaikuta aukioloon.

Salille pääset kätevästi jäsenkortillasi.

  Lue lisää

Käy myös lukemassa blogiamme sekä seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Kuntokeskus Liikku

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät