Ryhmäliikuntaa aamusta iltaan, joka päivä!

Kuntomossa voit liikkua monipuolisillä ryhmäliikuntatunneilla joka päivä aamusta iltaan. Yli 35h/vko takaavat jokaisella liikkujalle jotain.

Muista, että meillä voit tutustua ilmaiseksi viikon ajan!

 

Palvelut

Kuntosali

Olemme kuntosali, jonne on helppo tulla. Kuntomon täysin uudistettu valoisa ja nykyaikainen kuntosali muodostuu kolmesta selkeästä kokonaisuudesta: laitepuolesta, vapaapainoalueesta ja toiminnallisen harjoittelun tilasta. Olemme panostaneet laatuun, turvallisuuteen ja kestävyyteen, joten kuntosalimme soveltuu niin aloittelijalle kuin huippu-urheilijalle. Jäsenyys alkaen 24,90€. Meiltä myös innostavat valmentajat boostaamaan treeniäsi!

Sisäänpääsy kulkuavaimella klo 05:00-23:00 vuoden jokaisena päivänä, myös kauppakeskuksen ollessa suljettu. Ikäraja on 13 vuotta.

Olet tervetullut tutustumaan maksutta vastaanottomme aukioloaikoina.

 

Osta jäsenyys tästä!

 

Pienryhmävalmennukset

Kuntomon pienryhmävalmennus yhdistää henkilökohtaisen valmennuksen sekä ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Ryhmässä saat reenikavereista lisää intoa ja pienryhmävalmennuksessa valmentajina toimivat jakson aikana aina teeman mukaan sopivin valmentaja.

Näin saat aina parasta valmennusta edullisempaan hintaan. Pienryhmiä starttaa ympäri vuoden erilaisin teemoin. Kuntomon jäsenille pienryhmävalmennus on aina edullisempaa, kuin Kuntomon ulkopuolisille asiakkaille. Kuitenkin Kuntomon pienryhmiin ovat kaikki tervetulleita.

Ryhmäliikunta

  • Kempeleen monipuolisin valikoima ryhmäliikuntatunteja aamusta iltaan
  • Kuntomossa yli 35 viikkotuntia – enemmän kuin koskaan
  • Kannustavat, energiset ja ammattitaitoiset ohjaajat
  • Pohjois-Suomen monipuolisin ryhmäliikuntalukujärjestys
  • Tasot kevyestä tehotreeniin
  • Kuntomossa järjestetään Les Mills-tunteja päivittäin. Tunnit ovat konseptitunteja joiden ohjelmat musiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills-lajeihin koulutetut ohjaajamme.
  • Uudenaikainen ryhmäliikuntasali, jossa tunnelmallinen valaistus ja loistava ilmanvaihto

Valmennusta yrityksille

Me Kuntomossa tarjoamme erilaisia liikunta -ja hyvinvointipalveluita yrityksille. Voimme liikuttaa teidän työporukkaa viikoittain meidän tiloissa tai valmentajamme voivat käydä teidän tiloissa juuri silloin, kuin te haluatte. Järjestämme myös kursseja, juuri teidän tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Valmennus –palvelut yrityksille tarjoavat kustannustehokkaan tavan motivoida henkilökuntaa ja vähentää sairauspoissaoloja.

Muut

Lisäksi meiltä löytyy mahdollisuus kehonkoostumusmittaukseen eikä lapsetkaan ole este vanhempien liikkumiselle, sillä meiltä löytyy myös lapsiparkki 🙂

 

Hieronta ja fysioterapia

Kuntomossa sinua palvelee huippuammattilaisten joukko. Laadukkaat nykyaikaiset hoitohuoneet ja monipuoliset aukioloajat tekevät Kuntomossa asioinnista helppoa. Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata ajan milloin vain missä vain.

Palveluihimme kuuluu fysioterapia, hieronta, psykoterapia ja monipuoliset testaukset ja mittaukset.

 

Varaa aika tästä!

 

Kuntomo

Aukioloajat

Maanantai

05:00-23:00

Tiistai

05:00-23:00

Keskiviikko

05:00-23:00

Torstai

05:00-23:00

Perjantai

05:00-23:00

Lauantai

05:00-23:00

Sunnuntai

05:00-23:00

Kulkuavaimella aina 05:00-23:00.

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät