Eihän treenaminen jää vain tammikuulle?

Teknopalatsi haastaa kaikki oululaiset tavoittelemaan energisempää ja kevyempää vuotta 2018!

Teknopalatsi on monipuolinen kuntoilukeskus Oulun pohjoispuolella Linnanmaalla yliopiston läheisyydessä. Kuntosalin ja runsaan ryhmäliikuntavalikoiman lisäksi meillä on Oulun kattavin ja monipuolisin joogatarjonta. Kaikki ovat tervetulleita joukkoomme vauvasta vaariin!

KUNTOSALI

Kuntosalijäsenyys 29€/kk

Kuntosaliltamme löydät laadukkaat Matrixin-, Technogymin- sekä Davidin-kuntosalilaitteet aerobiseen- ja lihaskuntoharjoitteluun sekä laajan valikoiman vapaita painoja. Aloittelijoille suosittelemme ohjattua starttituntia ja edistyneille treenaajille tarjoamme Personal Trainer -palveluita, joiden myötä teet kuntosaliharjoittelustasi entistäkin tehokkaampaa. Kasvavan nuoren turvallisuuden vuoksi edellytämme kuntosaliharjoittelijalta 15 vuoden ikää. Hox! Meillä myös lastenhoitopalvelu!

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunta- ja kuntosalijäsenyys 49€/kk

Les Mills® -tunnit, joogatunnit, kahvakuulatunnit, funktionaaliset tunnit, kehonhuoltoa, pilvitunnit, tanssitunnit, aikuinen & lapsi -tunnit

Teknopalatsin ryhmäliikuntatunnit tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia live- ja virtuaalitunteja jokaiseen makuun. Avarat ryhmäliikuntasalit ja tehokas ilmanvaihto takaavat mieluisan ympäristön liikkumiseen. Kaikki ryhmäliikuntatuntimme ovat käytössäsi yhdellä kuukausimaksulla ja voit perua jäsenyytesi milloin tahansa. Ryhmäliikuntajäsenyyden myötä saat käyttöösi myös monipuolisen kuntosalimme tarjoamat palvelut.

Ja hei, meiltä löytyy myös Fustra! Tutustu tähän harjoitusmetodiin, joka lisää liikkuvuutta, kehitä kehon hallintaa ja vahvista keskivartaloa.

Motivaatiovideo pakaratreenistä:

Smith on loistava laite yhden jalan liikkeisiin, tässä pari #voimachallenge pakaraliikevinkkiä; yhden jalan suorinjaloin maastaveto sekä bulg.askelkyykky💪Jäsenet ehtivät vielä tänään ilmoittautua respassa huomiseen tiistain pakaratreeniin klo 15!

تم النشر بواسطة ‏‎Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Teknopalatsi‎‏ في الإثنين، ٢٢ يناير ٢٠١٨

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Teknopalatsi

Aukioloajat

Maanantai

14:00 – 20:00

Tiistai

14:00 – 20:00

Keskiviikko

14:00 – 20:00

Torstai

14:00 – 20:00

Perjantai

14:00 - 18:00

Lauantai

10:00 - 15:00

Sunnuntai

-

Sunnuntaisin vastaanottomme on suljettu. Saatuasi kulkutunnisteen vastaanotossamme, pääset treenaamaan myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella seuraavasti: Arkisin klo. 05:00-23:00, sisään ennen klo. 22:00 Viikonloppuisin klo. 07:00-23:99, sisään ennen klo. 22:00

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät