Kaikki tarvittava saman katon alla!

Kuntosali sekä ohjatut ja video-ohjatut ryhmäliikuntatunnit
Kaikki samalla hinnalla!

Jäsenillä on käytössään Technogymin upea ARTIS® -kuntosalilaitesarja, joka on tuotu Liikuntakeskus Voittoon ensimmäisenä Suomessa! Salipuolen täydentää vapaapainoalue, josta löytyy kaikki tarvittava aina kahvakuulista ristikkäistaljoihin asti.

Erillinen toiminallisen harjoittelun sali on oman kehon painoharjoitteluun tarkoitettu tila, josta löytyy niin kelkka, renkaat kuin köydetkin. Tässä tilassa asiakkaat pääsevät halutessaan toiminnallisen treenin makuun Voiton valmentajien laatimalla ohjelmalla! Vaihtelun vuoksi valmentajat päivittävät ohjelman salin liitutaululle aina joka toinen viikko.

Liikuntakeskus Voiton tiloista löytyy myös iso 280m2 ryhmäliikuntasali sekä upea sisäpyöräilystudio ryhmäliikkujille. Molemmat tilat ovat varustettu video-ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla, joita asiakkaat voivat halutessaan käyttää aina ohjattujen ryhmäliikuntatuntien ulkopuolella. Valittavissa on sekä Les Millsin että Voiton omia video-ohjattuja tunteja.

Kehonhuoltotila kruunaa tämänkin kokonaisuuden. Tässä tunnelmallisessa tilassa voi hyödyntää tarkoituksenmukaisia Technogymin laitteita tai vaikkapa kehonhuoltoon suunnattuja pilatesrullia.

Liity mukaan Suomen hyväntuulisin liikuntakeskus
Liikuntakeskus Voitto

Aukioloajat

Maanantai

05–23

Tiistai

05–23

Keskiviikko

05–23

Torstai

05–23

Perjantai

05–23

Lauantai

05–23

Sunnuntai

05–23

Asiakaspalvelu: ma–to klo 15–19 pe klo 11–14

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Asiakas 05/03/2017 20.48

Oulun paras liikuntakeskus!!!