Palvelut

Kasvohoito

Kasvohoidoissa valittavana ihonpuhdistus (ei hierontaa), nuoren ihon kasvohoito ja kypsän ihon hoito. Kahteen viimeksi mainittuun kuuluu pitkä, n. 20 min kestävä hieronta. Niska- ja decolteealueen hieronta parantaa verenkiertoa ja rentouttaa kasvo-, niska- ja hartialihaksia.

Kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Lisäksi jokaisen hoidon lopuksi n. 10 min kestävä kasvolymfa. Hoidot tehdään Gernetic-ihonhoitotuotteilla tai Frantsilan Midsummer Rose -luomusarjalla.

Käsi- ja jalkahoito

Käsihoitoon kuuluu kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus sekä rentouttava käsihieronta.

Jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä halutessa lakkaus. Lopuksi rentouttava hieronta yksilöllisesti valituin aromaattisin öljyin.

Lymfaterapia

Lymfaterapia on käsin kevyesti tehtävää hoitoa. Liike tehdään spiraalimaisella ja pumppaavalla tavalla. Hoito vaikuttaa ensisijaisesti turvotuksen vähenemiseen. Rytmikäs liike vaikuttaa suotuisasti vegetatiivisen hermoston parasympaattikukseen eli lepotila-hermostoon.

Tästä johtuu sen rentouttava, jopa unettava vaikutus. Hoitoaika n. 1,5 h.

Vyöhyketerapia

Moderni vyöhyketerapia on kehon kokonaisvaltainen hoito. Keholta hierotaan ns. vyöhykeradat, korvat hoidetaan erityisellä Baas-laitteella, jalkapohjat painellaan käsin tai hierontapuikkoa apuna käyttäen.

Hoidon vaikutuksena mm. aineenvaihdunta ja kuona-aineiden poistuminen vilkastuu, verenkierto aktivoituu, kiputilat lieventyvät ja koko keho rentoutuu. Hoidon kesto n. 1,5 h.

Aromahoito

Aromahoidossa pohjaöljyyn laimennetut eteeriset öljyt imeytetään hieromalla ihon kautta elimistöön.

Öljyt valitaan yksilöllisesti. Hoidon kesto n. 1,5 h.

Yrttinyyttihoito

Yrttinyyttihieronnassa koko keho hierotaan kuumahkoilla, tuoksuvilla yrttinyyteillä erilaisia hierontatekniikoita käyttäen. (Taputtelua, sivelyä, painalluksia, hierontaa) Se aktivoi erittäin tehokkaasti aineenvaihduntaa ja nestekiertoa. Lämpö ja hieronta stimuloi verenkiertoa, lievittää kipua, kiinteyttää ihoa ja rentouttaa todella tehokkaasti. Elimistö hyötyy lämmön, hieronnan öljyn ja yrttien yhteisvaikutuksesta. Hoidossani yrttinyytit on valmistettu suomalaisista Frantsilan Yrttitilan luomuyrteistä.
Hoidon kesto 65 min. 98 €

Selluliittihoito

Selluliittihoito on kuonaa poistava ja selluliittialueita silottava hoito. Siinä yhdistyy kolme eri hoitomuotoa; kuivaharjaus koko keholle, lymfakanavien aktivointi seka reippaalla tempolla suoritettava hieronta aromaattisin öljyin keskittyen selluliittialueille. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa pintaverenkiertoa, lymfakanavien aktivoinnilla liikkeelle lähtevät nesteet poistuvat vilkkaammin. Hieronta kiinteyttää ja aromaattiset öljyt vaikuttavat myös aineenvaihduntaa vilkastuttavasti. Lisäksi käytetään liukukuppausta ongelma-alueiden hoitoon.
Suositellaan 10-12 kerran hoitosarjaa.
Hoidon kesto n. 65 min. !05 e/ kerta, sarjahoidossa 100 e/ kerta

BR-HIERONTA (Balance & Relaxing)

BR-hierontaan on kerätty tekniikoita klassisesta hieronnasta, shiatsusta, akupainannasta ja erilaisista liikehoidoista. Mitä kireämmät lihakset, sitä hitaammalla tempolla hoito suoritetaan. Hoito ei yleensä satu, mutta on silti tehokasta. Rentouden ja lempeyden kautta saadaan parhaimmat tulokset, kun hoidettava ei vastusta jännittämällä lihaksia vaan voi nauttia hoitotapahtumasta. Pitempiaikaisissa kiputiloissa voidaan käyttää lisänä aurikuloterapiaa eli korvan vyöhykepisteiden hoitoa sekä jalkapohjan vyöhykepisteiden painelua.
90 min. hoito 75 e
60 min. hoito 60 e

Hinnasto

Vyöhyke-, lymfa- ja aromaterapia 63 €
Jalkahoito 65 €
Käsihoito 40 €
Kasvohoidot 60, 65, 70 €
Yrttinyyttihoito 98 €
Selluliittihoito 105 € -10 kerran sarjana 100 €/kerta
BR-hieronta 90 min. 75 € 60 min. 60 €
Luontaishoitola Rosmariini

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät