OLEMME PERHEYRITYS JA TOIMIMME POHJOIS-POHJANMAAN ALUEELLA!

 

Raikkaampaa ilmaa kotitalouksille

Ihminen käyttää tavallisesti vuorokaudessa vähintään 15 000 litraa ilmaa. Tästä valtaosa, jopa yli 90 %, on sisäilmaa. Huolehdi siis, että hengität terveellistä, ulkoilman raikasta sisäilmaa!

Tuntuuko ilmanlaatu tunkkaiselta? Ilmeneekö kiinteistössäsi hajuhaittoja? Näkyykö venttiilissä tai venttiilin ympärillä pölyä? Puhdistus pitäisi tehdä noin 5 vuoden välein, uudisrakennuksiin viimeistään 2 vuoden kuluttua valmistumisesta.

Merkittävä osa suomalaista jättää IV -kanavansa kokonaan putsaamatta! Ethän sinä ole yksi heistä? Oletko etsinyt lähietäisyydeltä sopivaa palvelua? Me hoidamme iv-kanavien putsaukset ammattitaidolla ja räätälöidysti!

Puhdistamme ja säädämme ilmastointijärjestelmäsi ammattitaidolla. Meillä on kokemusta monenlaisista kohteista ja hoidamme ammattitaidolla kiinteistösi IV-kanavat puhtaiksi ja kuntoon.

Ota pian yhteyttä ja kysy tarjous – keskustellaan lisää!

Täydellinen IV -järjestelmän puhdistaminen sisältää:

Koneellinen tulo ja poisto:
IV-koneen täydellinen puhdistus

 • IV-koneen desinfiointi
 • Puhaltimien siivekkeiden puhdistus
 • LTO:n (lämmöntalteenottokenno) puhdistus
 • Puhaltimien laakereiden tarkistus
 • Kondenssiovesiputken tarkistus
 • Suodattimien vaihto
 • Puhallinmoottorin toiminnan tarkastus
 • Jälkilämmityksen tarkastus+säätö
 • LTO:n tarkastus
 • Ylilämpösuojan tarkastus
 • Käynnistyskondesaattorin toiminnan tarkatus(selviää
  ilmavirtoja mitatessa)
 • IV-koneen tiiveystarkastus
  IV-järjestelmän alipaineistus
  IV-kanavien koneellinen harjaus
  IV-venttiilien pesu ja desinfiointi
  Raitisilmasäleikön tarkastus/puhdistus
  Tarkat ilmamäärien mittaukset ja tarvittaessa säätö
  Mittaus/puhdistuspöytäkirja
  Lisäksi puhdistamme seuraavat järjestelmät:
 • Painovoimainen ilmanvaihto
 • Koneellinen poisto ( huippuimurit,talotuulettimet,kanavapuhaltimet)
 • Ilmalämmitysjärjestelmät

Sopimuksen mukaan myös IV-kanaviston desifiointi!

Hinnasto

IV-puhdistuksen hinta määräytyy mm. asunnon neliömäärän ja IV-järjestelmän mukaan. Lisäksi hintaan vaikuttaa asunnon sijainti. Huomaa, että IV-puhdistuksen hinta on aina yksilöllinen. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys 50%. Huomioi kuitenkin kotitalousvähennyksen enimmäismäärät ja omavastuu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarkka hinta sinun IV-järjestelmälle. Voit pyytää myös useamman asunnon pakettitarjouksen!

Pyydä tarjous

 

Raikkaampaa asumista ja palvelua yhtiösi asiakkaille

Milloin ilmanvaihtokanavat on puhdistettu taloyhtiöstäsi viimeksi? Huomioithan, että suositeltavaa olisi puhdistaa ne viiden vuoden välein! Kysymys on myös taloyhtiön asukkaiden viihtyvyydestä sekä tietenkin myös turvallisuudesta. Puhdistettujen ilmanvaihtokanavien toimivuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna pölyttyneisiin ja ilmaa vain vaimeasti päästäviin IV-kanaviin.

Älä ota mitään riskiä sisäilman laadusta asukkaiden kustannuksella! Pidä taloyhtiö haluttuna kohteena ja hyvin hoidetun maineessa. Myös IV-kanavien hoito kuuluu kiinteistöön kokonaishuoltoon eräänlaisena itsestään selvyytenä, jossa ei kannata fuskata.

Olemme luotettava kumppani taloyhtiöille. Luosiivouksella on kokemusta useiden erilaisten taloyhtiöiden IV-puhdistuksista Oulun seudulla. Toimimme lisäksi koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Monien luotettavien yhteistyökumppaneiden pysyvyys kertoo omaa kieltänsä ammattitaidostamme. Puhdistamme rivitalot ja kerrostalot kokonaisurakalla.

Huolehdimme urakat kokonaisvaltaisesti. Myös jälkityöt suoritamme asianmukaisesti. Saatte pöytäkirjan sekä puhdistuksesta että säädöstä, tarvittaessa todistus toimitetaan suoraan paloviranomaiselle. Toimi siis heti ja pyydä tarjous koko taloyhtiön urakasta. Kirjalliset tarjouspyynnöt voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@luosiivous.fi tai meille voi soittaa numeroon 045 201 3010.

Luosiivous

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
90420 04/05/2018 14.09
Jari M 09/04/2018 12.57