Puhtaus on taitolaji

Meranti on oululainen puhtausalan tunnustettu ammattilainen. Osaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat puhtauspalvelut.

Vuonna 1989 perustetun Merantin liikevaihto vuonna 2016 oli 2,5 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 85 osaajaa, jotka luovat viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä. Missionamme eli tehtävänämme on tuottaa laadukkaita puhtausalan palveluja asiakas- ja työntekijäläheisesti. Visionamme eli tavoitekuvanamme on toimia uudistuvana puhtausalan edelläkävijänä ja tuottaa menestyksen mahdollisuuksia asiakkaillemme, työntekijöillemme ja toimialallemme. Käytössämme on sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä ja sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä, jotka on myöntänyt maailman johtava sertifiointi- ja tarkastuspalveluja tarjoava yritys Bureau Veritas.

Palvelut:

Toimitila- ja kiinteistösiivous

Toimitilojen siisteys on tärkeä osa yrityskuvaa. Siisteys lisää myös työtehoa ja parantaa työhyvinvointia. Asuinkiinteistöjen pitäminen puhtaana lisää puolestaan asumisen viihtyvyyttä ja varmistaa kiinteistöjen arvon säilymisen. Meranti on toimitila- ja kiinteistösiivouksen vankka asiantuntija.

Rakennussiivous

Puhtauden- ja pölynhallinta on tärkeä osa uudis- ja korjausrakentamista. Meranti osaa rakennussiivouksen kaikki vaiheet. Puhtauden- ja pölynhallinta kohentaa rakentamisen laatua, varmistaa rakentajien ja tilojen käyttäjien hyvinvoinnin sekä pitää valmiin rakennuksen terveenä.

Erikoispalvelut

Meranti tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman puhtauspalveluja erityistarpeisiin. Näihin kuuluvat muun muassa graffitien poisto, lattioiden pinnoittaminen, yläpölyjen poisto sekä rakennusten kattojen, julkisivujen ja korkealla olevien ikkunoiden pesu.

Kotipalvelut

Puhdas koti on viihtyisä ja terveellinen. Kodin siivoaminen on luottamustehtävä, jonka Meranti hoitaa viimeisen päälle huolellisesti. Siivouksen teettäminen ammattilaisilla säästää aikaa ja vaivaa, eikä käy kukkaron päälle

 

Meranti Siivouspalvelut

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Hallitonttu 25/09/2018 13.55
Jep 03/12/2017 21.26

Ammattilaisia

Jarmo 19/11/2017 09.45

Mukavat ja osaavat siivoojat hoiti homman.