Noetta parempi

Tarjoamme nuohoukseen ja ilmanvaihtoon liittyviä palveluita Oulun ja Koillismaan alueella: Hailuoto, Ii, Kempele, Kuusamo, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu (ml. Haukipudas, Oulunsalo, Yli-Ii, Kiiminki ja Yli-Kiiminki), Pudasjärvi, Taivalkoski, Tyrnävä ja Utajärvi. Yritys on nuohoojien perustama, ja kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita nuohous- ja ilmanvaihtoalan ammattilaisia. Meillä asiat tehdään kerrasta kunnolla – voit aina luottaa työn jälkeen ja toiminnan läpinäkyvyyteen.

Mikä on Noetta?

Nuohousyritys perustettiin, kun Mikko, Kai ja Pauli huoma­sivat, että nuo­housta voidaan tarjota asiakkaalle kustannus­tehokkaammin ja suju­vammin yhdessä kuin yksin toimi­malla. Ja onhan porukassa aina muka­vampaa! Hoidamme työ­tehtäviä niin kodeissa kuin kiin­teistöis­säkin, olipa kohteena sitten oma­kotitalo, mökki, taloyhtiö tai vaikkapa tuotanto­tila. Asiakkainamme ovat yksityiset henki­löt, yritykset, isän­nöitsijät, talo­yhtiöt ja kiinteistö­huoltoa tarjoavat yhtiöt. Tarvit­taessa avus­tamme työtehtä­vissä myös pelastus­laitosta.

Miten me toimimme?

Meille on tärkeää tehdä kaikki kunnolla alusta loppuun. Kaikki alkaa helposta verkkoajanvarauksesta, jonka kautta nuohous on mahdollista tilata viikonpäivästä tai vuorokaudenajasta riippumatta. Vaihtoehtoisesti asiakkaamme voivat soittaa palvelunumeroomme. Kun saavumme paikalle, meidät on helppo tunnistaa tekijäporukaksi. Huolehdimme, että työ on suoritettu laadukkaasti niin sisällä kuin ulkonakin. Meiltä luonnistuvat tulisijojen ja savuhormien nuohous sekä lämmityskattiloiden puhdistukset. Suoritamme ilmanvaihtojärjestelmien tarkastukset, puhdistukset, mittaukset, säädöt ja videokuvaukset. Lisäksi voit ostaa meiltä kätevästi paloturvallisuuteen kiinteästi liittyvää laadukasta välineistöä (palovaroittimet ja niiden paristot, sammutuspeitteet) sekä ilmanvaihdon suodattamia. Lähtiessä siivoamme jälkemme huolellisesti, joten legendat nuohoojan jälkeen kotona odottavasta siivosta joutavat jo romukoppaan.

Olemme myös saaneet Luotettava Kumppani -tunnustuksen, joka on osoitus tilaajavastuulain edellyttämien vaatimusten täyttämisestä. Se kertoo, että asiat on hoidettu rehdisti.

LuotettavaKumppaniyritys

Palvelut

Meiltä luonnistuvat niin tuli­sijojen ja savu­hormien nuohous, kunto­tarkastukset kuin lämmitys­kattiloiden puhdistuksetkin. Suoritamme myös ilman­vaihto­järjestelmien tarkastukset, puhdistukset, mittaukset, säädöt ja video­kuvaukset. Lisäksi voit ostaa meiltä kätevästi palo­turvallisuuteen kiinteästi liittyvää laadukasta välineistöä (palo­varoittimet, niiden paristot ja alku­sammutus­välineet) sekä ilman­vaihdon suodattamia.

 

Hinnasto

Nuohous alkaen 49 €

Kiinteistökohtainen nuohouksen vähimmäisveloitus on 49 €. Hinta on voimassa nuohooja liikkuessa samalla alueella ja kun varaus on tehty verkkopalvelun kautta. Tämä kiinteistökohtainen minimiveloitus sisältää 45 minuuttia työtä ja riittää moniin perusnuohouksiin. Mikäli nuohoustyötä kuitenkin on tätä pidemmäksi aikaa tai nuohottavia kohteita on enemmän, muodostuu nuohouksen hinta oheisen nuohoushinnaston perusteella.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi kiinteistössä toteutettavan nuohouksen hinnasta. Voit myös pyytää meiltä tarjouksen muista kuin hinnastossa esitetyistä töistä, kuten taloyhtiöiden nuohouksesta tai lämmityskattiloihiin liittyvistä töistä.

Nuohous­hinnasto

  • Ensimmäinen hormi 20 €
  • Muut hormit 5 €
  • Leivinuuni 25 €
  • Varaava takka 15 €
  • Kiuas 15 €
  • Hella 25 €
  • Pata 25 €
  • Lämmitysuuni 15 €
  • Kamina 15 €

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

 

Varaa nuohous!

 

Myytävät tuotteemme

Voit ostaa meiltä kätevästi palo­turvallisuuteen kiinteästi liittyvää laadukasta välineistöä sekä ilman­vaihdon suodattimia kätevästi, kun vierailemme luonasi nuohouksen tai ilman­vaihdon merkeissä. Mikäli kiinteistön numerointi on puutteellinen tai osoite­tiedot hataria, voimme auttaa myös niiden osalta – tiukan paikan tullen kun on tärkeää, että apu löytää perille nopeasti. Halutessasi suosittelemme myös vaikkapa juuri omalle tuli­sijallesi sopivaa puulaadun toimittajaa, katon turva­laitteita tai muuraria luotettavasta verkostostamme.

Palovaroittimet

Jälleenmyymme asiakkaillemme testatusti luotettavaa palovaroitinmallia. Mikäli nuohouksen yhteydessä on käynyt ilmi, että palovaroittimien määrä kiinteistössä on puutteellinen tai toiminnassa on huomauttamisen varaa, on asia näin helppo ratkaista heti paikan päällä. Saat meiltä myös paristot ja halutessasi vaikka asennuksenkin – helppoa!

Sammuttimet

Voit ostaa meiltä alku­­sammutukseen liittyvää välineistöä kuten sammutus­­peitteitä ja käsi­sammuttimia. Autamme halutessasi myös alku­­sammutus­­välineen valinnassa todennäköisimmän palo­tyypin mukaisesti. Hyvin tehty alku­s­ammutus ehkäisee palon leviämisen ja rajoittaa vahinkoja tuntuvasti.

Suodattimet

Mikäli ilman­vaihdon suodattimia ei ole hetkeen vaihdettu, voit ostaa meiltä uudet näppärästi samalla kertaa nuohouksen kanssa! Suodattimet jaellaan koteihin kootusti aina noin kolmen päivän välein varastostamme.

Polttopuut

Nuohooja on puun­polton asian­tuntija ja oikea henkilö opastamaan käyttämään tuli­sijassa oikeanlaista poltto­puuta. Tarjoamme kumppanimme kautta eri mittaiset ja paksuiset klapit kuhunkin takkaan ja hellaan sopivina.

Tiesitkö että?

Lain mukaan ympäri vuoden käytössä oleva oma­kotitalo pitää nuohota kerran vuodessa. Mökin hormit on puolestaan nuohot­tava vähin­tään kolmen vuo­den välein. (Vuokra­käytössä olevan mökin hormit on nuohot­tava joka vuosi.) Nuohous on tärkeä osa palo­tur­valli­suutta, koska nuohous­työssä savu­hormeihin ja tuli­sijoihin kertynyt palamis­jäte pois­te­taan ja nii­den raken­teet tarkas­tetaan, jotta tuli­palon vaa­raa ei synny. Nuo­ho­tussa tuli­sijassa poltto­aine myös palaa parem­min ja puhtaam­min, josta kiit­tävät sekä lom­pakko että luonto.

Tee varaus helposti joko verkossa tämän linkin kautta tai  soita meille numeroon 044-9807025!

Noetta

Aukioloajat

Maanantai

08:00-16:00

Tiistai

08:00-16:00

Keskiviikko

08:00-16:00

Torstai

08:00-16:00

Perjantai

08:00-16:00

Lauantai

-

Sunnuntai

-

Hätäpäivystys 24/7

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Noki 23/01/2019 20.53
09/01/2019 12.19
Sanna 06/10/2018 15.00
Sanna 22/07/2018 18.07
Petri 22/07/2018 18.03
Mika 24/06/2018 12.11
Niina 14/04/2018 13.34
Kari 29/03/2018 22.20