Valtuutettu turbohuolto Oulun Kaakkurinkankaalla. Meiltä kattavat autohuolto-, autosähkö- ja autokorjaamopalvelut.

Erikoisosaamiseemme kuuluu turboahtimien asennus ja korjaus, mutta palvelemme osaavasti myös kaikissa autohuoltoon, vikadiagnostiikkaan ja korjaamiseen liittyvissä asioissa. Teemme myös katsasturemontit, kansityöt, koeponnistukset, oikaisut ja venttiilityöt. Lisäksi meiltä alkuperäisvalmistajan turboahtimet 2 vuoden tehdastakuulla.

Turbot

Turboahdin eli pakokaasuahdin on polttomoottorin tehoa lisäävä ahdin, joka saa käyttövoimansa moottorista purkautuvista pakokaasuista. Ahtimen keskeisiä osia ovat kompressori ja turbiini. Turbiinilla tuotetaan käyttövoima kompressorille, joka ahtaa ilmaa moottoriin.

Turboahtimia käytetään nostamaan polttomoottorin tehoa ja parantamaan dieselmoottorin hyötysuhdetta. Turboja asennetaan nykyään lähes kaikkiin moderneihin dieselmoottoreihin sekä etenevässä määrin myös pieniin ottomoottoreihin. Turboahtimia sovelletaan laajasti; ne ovat käyttökelpoisia niin pienehköissä moottoripyörien ottomoottoreissa kuin valtavissa laivojen kaksitahtidieseleissä.

Edustettuihin merkkeihin kuuluvat IHI, KKK, Mitsubishi turboahtimet, Garret ja BorgWarner.

Tervetuloa suoraan paikan päälle tai tee varaus puhelimitse numerosta 050 3271126. Meihin voi olla yhteydessä, myös tämän lomakkeen kautta!

Oulun Turbo- ja Autosähkökorjaamo

Aukioloajat

Maanantai

08:00-17:00

Tiistai

08:00-17:00

Keskiviikko

08:00-17:00

Torstai

08:00-17:00

Perjantai

08:00-17:00

Lauantai

-

Sunnuntai

-

Viikonloppuisin olemme suljettu.

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Poka 20/08/2018 21.13