Tarjoukset

Voimassa olevat tarjoukset löydät OmaPLUS www-sivuilta!

Apteekkisi seuraa lääkkeiden yhteisvaikutusta

Lääkehoidon turvallisuuden takaamiseksi apteekkimme tarkistaa asiakkaan käyttämien lääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset. Käytössämme on reaaliajassa toimiva interaktio-ohjelma.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua kaikissa lääkkeiden käyttöön liittyvissä asioissa. Eri tarkoituksiin määrätyillä lääkkeillä voi olla haitallisia ja ikäviä yhteisvaikutuksia. Jopa reseptivapaan ja reseptillä määrätyn lääkkeen yhteisvaikutukset voivat joskus tuottaa ongelmia. Autamme sinua huomioimaan eri lääkeyhdistelmien mahdolliset riskit ajoissa. Jos sairastat monia eri sairauksia, sinun on hyvä keskittää lääkeostosi meille, niin apteekkimme ammattilaiset varmistavat lääkityksesi turvallisuuden.

Lääkevaihto apteekissa

Apteekit tarjoavat lääkärin määräämän lääkkeen tilalle edullisemman vastaavan valmisteen, jos sellainen on saatavilla. Lääkelaitos vahvistaa neljännesvuosittain listan lääkkeistä, jotka ovat vaihdettavissa edullisempaan. Vaihtokelpoinen lääke sisältää samaa lääkeainetta yhtä suuren määrän kuin lääkärin reseptiin kirjoittama lääke. Lääkkeen sisältämät apuaineet voivat kuitenkin poiketa alkuperäislääkkeestä. Myös tabletin ulkonäkö voi olla erilainen.

Annosjakelupalvelu

Koneellinen annosjakelu on palvelu, jossa apteekki tarkistaa asiakkaan kokonaislääkityksen ja toimittaa säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit pakattuina muovisiin kerta-annospusseihin.

Palvelu parantaa lääkehoidon turvallisuutta, edistää lääkehoidon onnistumista ja säästää lääkekuluissa. Erityisen hyödyllinen palvelu on niille, joilla on useita lääkkeitä jatkuvassa käytössä.

Annosjakelupalvelu sopii erinomaisesti palvelutaloille ja kotisairaanhoitoon, joissa se vapauttaa hoitohenkilökunnan aikaa lääkejakelusta ja reseptien hallinnoinnista muihin tehtäviin. Myös yksittäinen henkilö tai omainen voi tiedustella palvelua apteekistamme. Lisätietoja annosjakelusta saat osoitteesta www.pharmaservice.fi ja apteekistamme.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn. Tuo kotonasi olevat lääkejätteet apteekkiin, me toimitamme ne edelleen ongelmajätelaitokselle. Tämä palvelu on maksutonta.

Lajittele lääkkeet näin:

 • Elohopeakuumemittarit
  • erillään muista lääkejätteistä, särkyneet mittarit tiiviissä paketissa
 • Jodipitoiset lääkkeet
  • erillään muista lääkejätteistä omassa läpinäkyvässä pussissa (esim. Betadine, joditabletit)
 • Muut lääkejätteet
  • tabletit ja kapselit läpinäkyvässä tiiviissä muovipussissa poistettuna alkuperäispakkauksesta
 • Voiteet ja nesteet
  • palautetaan omissa pakkauksissa
 • Ruiskut ja neulat
  • diabeteksen ym. hoidossa käytetyt ruiskut ja neulat laitetaan esim. muovisessa mehukanisterissa polttokelpoiseen sekajätteeseen
 • Luontaistuotteet, ravintolisät ja nikotiinivalmisteet laitetaan oman kiinteistön polttokelpoiseen sekajätteeseen

Laskutussopimus

Asiakas voi halutessaan tehdä laskutussopimuksen apteekkimme kanssa. Laskutamme asiakkaita kerran kuukaudessa. Laskutussopimus on kätevä esimerkiksi niille henkilöille, jotka eivät itse pääse asioimaan apteekissa, vaan lääkeostokset hoitaa omainen tai palkattu henkilö. Kysy lisätietoja apteekista!

Lääkkeiden kuljetuspalvelu

Kuljetamme tarvittaessa lääkkeet kotiin ja laitoksiin. Kysy lisää palvelusta apteekistamme.

Oulun Vanha Apteekki

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät