Oz MAX on todellinen liikkujan toiveuni ja Xtreme-harrastajan ihmemaa! Meillä kohtaat laajan joukon liikunnan ammattilaisia ja saat palvelua! Keskity elämykseen, löydä uusia näkökulmia omaan liikkumiseesi tai vaikka perheen eri sukupolville. Kokeile itsenäisesti omia rajojasi tai hae liikunnan ja ravitsemuksen ammattilaisten tukea tavoitteissasi.

MAKSIMOI LAATUAIKASI

Luoksemme on helppoa tulla, olemme keskeisellä paikalla Kaakkurissa ja autoilijalle parkki löytyy aina! Näin säilytät hyvän fiiliksen koko liikuntaharrastukseen satsaamasi ajan – eikä sitä mene hukkaan!

ANTAUDU HUIPPUOHJAAJIEN VIETÄVÄKSI

Liikuntakeskuksemme ryhmäliikuntatarjonta on hyvin monipuolinen! Hyödynnämme ryhmäliikunnassa kolmea salia ja saamme näin aikaan paljon vaihtelevuutta sekä tehokkaita ja viihdyttäviä yhdistelmiä. Tarjonnassamme ovat lähes kaikki Les Mills –lajit sekä sisäpyöräily, toiminnallinen harjoittelu, Jooga, Pilates, Zumba sekä monet ohjaajien omat tunnit.

TOIVOTKO HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA?

Yksilöohjaus on meillä helppoa sopia. Useiden, koulutettujen ja lisensoitujen personal trainereiden saatavuus on taattua.

AINA TEHOKAS LIHASKUNTOHARJOITTELU, MYÖS UUSIN HAASTEIN!

Lihaskunnon kehittämisestä kiinnostuneille tarjoamme liikuntakeskuksessa monipuolisesti varustellun kuntosali – toiminnallinen sali -yhdistelmän. Sieltä löydät helpon, mutta tehokkaan laiteharjoittelun ja äärimmäisen oman kehon haastamisen toiminnallisin harjoittein ja kaikkea niiden väliltä!

Ryhmäliikunta- ja kuntosaliharjoittelussa itsenäisen harjoittelun alaikäraja on meillä 15-vuotta. Tarjoamme saumattoman kokonaisuuden liikkumisen ulottuvuuksia eri ikäryhmille ja harrastuksen tasoille. Voit valita monesta parhaan, tai vaikka kaikki!

Oz Max

Aukioloajat

Maanantai

15-21

Tiistai

15-21

Keskiviikko

15-21

Torstai

15-21

Perjantai

-

Lauantai

-

Sunnuntai

-

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
E 04/02/2018 16.52