Olipa kerran isä, jolla oli yli 30 vuoden kokemus kotien remontoinneista ja joka halusi pojalleen opettaa, mitä oli työssään oppinut.

Ohjeet jotka isä pojalleen antoi:

  • Tehkää kaikki niin hyvin, että asiakas on varmasti tyytyväinen.
  • Mitä lupaatte, sen varmasti myös pidätte.

Ryhdyimme toimeen ja syntyi Pohjolan Varmakoti Oy. Nyt noin 500 remontin sekä tyytyväisen asiakkaan jälkeen, nuo ohjeet ovat yhä meidän kaikkien Varmakotilaisten ohjeina ja arvoina. Haluamme tehdä työmme niin hyvin, miten te haluaisitte sen kotiinne tehtävän. Toiveemme on, että voisimme yhä jatkaa perinteitä tekemällä työn laadukkailla materiaaleilla, huolella sekä korkealla ammattitaidolla, jota Suomessa yhä kovasti arvostetaan. Kuten isoisämme pokasahoin ja piilukirvein, tahdomme mekin tehdä työmme tarkasti ja perusteellisesti, kestämään sukupolvilta seuraaville. Paras palkkamme on tyytyväinen asiakas. Tältä pohjalta käymme mielellämme iloisesti työhön myös teidän kodissanne.

Teemme remontit Avaimet käteen -periaatteella!

Toimialueenamme on Pohjois-Pohjanmaa, Kemi-Tornio talousalue sekä Kainuu ja Koillismaa ympäristökuntineen. Meiltä saat käyttövesi- ja patteriputkistojen uusimisen sekä kylpyhuone- ja saunaremontit aina avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta loppusiivoukseen – aivan kuten sinä haluat!

Ota yhteyttä, niin kirjoitetaan taas uusi, onnellinen sivu tähän jatkotarinaan!

Vakuutusyhtiöiden mukaan käyttövesiputkiston elinkaari on noin 25 vuotta. Useilla paikkakunnilla vesijohtoveden laatu aiheuttaa huomattavasti tätä nopeampaakin putkien syöpymistä. Käsittelemättömistä pohjavesistä noin 90 % on metallia syövyttävää. Muita syitä putkiston rikkoutumiselle ovat muun muassa jäätyminen, mekaaninen vaurio, rakennevika sekä paineiskut.

Vesivahinkojen määrä on noussut ja niiden aiheuttamat vahingot ovat yhä kalliimpia ja työläämpiä korjata. Talot vanhenevat ja vanhoista materiaaleista tehdyt putkistot tulevat uusimisikään. Uusimalla käyttövesijärjestelmän ennaltaehkäiset vahingot sekä säästät rahaa sekä vaivaa. Käyttövesijärjestelmän uusiminen vie vain murto-osan vesivahingon korjaamisen vaativasta ajasta. Varmakodin tekemän putkiremontin kustannukset ovat usein monin kerroin vesivahingon korjauskustannuksia pienemmät.

Varmakoti käyttövesi- tai patteriputkistoremontti tehdään kestävällä komposiittiputkella 2-5 päivässä rakenteita rikkomatta. Vesi katkaistaan vain silloin, kun vanha järjestelmä suljetaan ja uusi otetaan käyttöön. Putkiston uusiminen on erittäin siisti ja nopea toimenpide, joten se ei häiritse juurikaan normaalia asumista. Uuden ruostevapaan komposiittiputken ansiosta juomaveden laatu paranee ja kodista tulee turvallisempi asua koska huoli vesivahingosta ja niiden aiheuttamista kosteusvaurioista poistuu. Näin ollen myös kiinteistön arvo nousee.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen esittely- ja kartoituskäynti kotiinne!

Kylpyhuoneremontti, jossa sekä remontti että lopputulos ovat saumattomia?

Kylpyhuoneen kunto on yksi suurimmista asunnon arvoon vaikuttavista tekijöistä, koska kylpyhuoneissa sattuvat kosteusvahingot ovat hyvin yleisiä ja työläitä sekä kalliita korjata. Lattian vesitiiveys ja kunto ovat tärkeitä siksi, että lähes kaikki kylpyhuoneessa käytetty vesi valuu lattian kautta lattiakaivoon.

Kun suunnittelette kylpyhuoneen remonttia, on hyvä kiinnittää erityishuomiota lattian vesitiiviyteen sekä helppohoitoisuuteen. Myyjämme auttaa teitä valitsemaan juuri teidän kotiinne parhaan toteutustavan. Tiesithän, että käytämme työssämme aina laadukkaita materiaaleja ja tarkastamme remontin yhteydessä myös rakenteet. Näin asumismukavuus paranee ja myös myyntitilanteessa koti on turvallista myydä.

Koska haluamme, että kylpyhuoneremonttinne lopputulos on varmasti hyvä, tarjoamme teille ratkaisuksi saumatonta pesuhuonelattiaa. Tämä jo pitkään julkisrakentamisessa käytetty menetelmä on nyt vihdoin saatavilla myös kotitalouksiin.

Saumattoman lattian ominaisuudet:

  • Vesitiivis, vesi ei jää saumoihin
  • Tyylikkyys, lattia on aina kuin uusi
  • Turvallinen, vesi ei karkaa rakenteisiin
  • Helppohoitoisuus, ei likaantuvia saumoja
  • Mukavuus, kuivuu nopeasti ja miellyttävä jalan alla, lämmin, ei liukas
  • Elastinen

Ikkunaremontit – tulossa pian!

Muista myös kotitalousvähennys ja edullinen rahoituksemme! 

 

Kutsu edustajamme käymään
Pohjolan Varmakoti
Yrityksen virallinen nimi:

Pohjolan Varmakoti Oy

Käyntiosoite:

Teppolantie 222, 90440 Kempele

Puhelin:
Y-tunnus:

2404177-1

Ota yhteyttä

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Jari Kempeleestä 14/12/2018 00.11
Seppo 22/11/2018 21.14