Vanhan kansan rakennusmestarit ovat nykyään harvassa. Siinä missä normaalit rakennusmiehet lampsivat asiakkaan kotiin kuin työmaalle, rakennusmestarit kunnioittavat perinteitä ja vaalivat arvokasta käytöstä. Kaikkea ei aina ole tarpeellista uusia, sillä rakennusmestareilla on lähes maaginen kyky luoda vanhasta uuden näköistä.

Rakennusmestarit ovat perinteisesti tarkkoja maineestaan. Hommat on totuttu hoitamaan huolella, jolloin sana viimeistellystä työstä leviää. Suurin osa uusista töistä tuleekin vanhojen asiakkaiden suosittelujen kautta.

Asiakkaiden kunnioitus on yksi tärkeimpiä rakennusmestareiden periaatteita. Hampaiden kiristely näkyy aina työn lopputuloksessa, joten kunnon rakennusmestarit tekevät töitä hymy huulilla. Monesti näkee asiakkaan lasten tarkkailevan hiljaisina työn etenemistä, kunnes he kaivavat leikkityökalunsa esiin ja kertovat haluavansa isona rakennusalalle.

– Seppo Takaharju, rakennusmestari

Yritysesittely

Valmistuin rakennusmestariksi vuonna -90 ja neljännesvuosisadan aikana olen ehtinyt työskennellä monenlaisella työmaalla. Remontti-Center Oulu Oy:n perustin vuonna 2008.

Remontti-Center Oulu Oy:n perustamisen jälkeen olen ollut mukana useissa uudis- ja saneerauskohteissa aliurakoitsijana. Tällaisia ovat mm. useat Service restaurant Oy:n hotellit ja ravintolat, OSAO Limingan liikuntatilat sekä vanhainkotiyhdistyksen hoiva-asunnot. Lisäksi olen toteuttanut lukuisia omakotitalojen ja rivitaloyhtiöiden saneeraustöitä.

Viime vuosina olen erikoistunut kodin pieniin korjaustöihin ja huoneistoremontteihin.

 

Pyydä tarjous!

 

Korjaustyöt

Ennen remonttipäätöksen tekoa on syytä miettiä riittääkö vanhan korjaaminen vai onko tarvetta toteuttaa remontti kokonaisuudessaan. Vanhan korjaaminen on usein remonttia edullisempi ja ympäristöystävällisempi ratkaisu, mutta se ei poista pinnan alle jääviä toiminnallisia ongelmia.

Päätöksentekoa helpottaa, kun ongelman aiheuttaja tunnetaan. Monelle tulee yllätyksenä, että muun muassa energiasyistä tehtävät kalliit ikkuna- ja oviremontit ovat lähes aina turhia. Vedon- ja kylmäntunne johtuvat yleensä ikkunoiden ja ovien sijaan puutteellisesta asennuksesta sekä eristevaurioista. Asianmukaiset korjaustyöt maksavat muutamia satoja euroja, kun ovien ja ikkunoiden uusiminen nostaa hintalappuun kirjatun euromäärän jopa viisinumeroiseksi.

Toteutan myös pienet korjaustyöt, joille voi olla vaikea löytää tekijää. Jos katto vuotaa, ovi ei sulkeudu kunnolla tai vesi pääsee ikkunasta sisälle, hoidan ongelman kuntoon.

Remontit

Remonttien kustannukset pysyvät kurissa, kun rakenteiden purkamisen sijaan uusitaan pelkät pinnat. Esimerkiksi saunaan voidaan saada luotua uuden tuntua lauteiden ja paneloinnin uusimisella.

Toteutan erityisesti pinnan uusimiseen liittyvät remontit:

 • Kokonaiset huoneistoremontit
 •  Saunaremontit
 • Wc/kylpyhuoneremontit
 • Keittiöremontit
 • Kattoremontit

Maalaustyöt

Maalipintojen uusiminen voi olla ratkaisu, kun yleisilmettä halutaan muuttaa, mutta remontti ei vielä tunnu ajankohtaiselta. Huoneistoon voidaan saada tuotua uusi raikas tuulahdus jopa yhden tai kahden seinän maalauksella.

Toteutan maalaustöitä, kuten muun muassa:

 • Sisäseinille
 • Sisäkatoille
 • Oville ja karmeille
 • Ikkunapuitteille
 • Ulkoverhoiluille
 • Vesikatoille

Kosteusmittaukset

Pintakosteusmittauksella voidaan tunnistaa pintaa rikkomatta rakenteiden sisällä olevia kosteuseroja ja näin mahdollisiin kosteusvaurioihin päästään puuttumaan ajoissa. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä aiemmin kosteusvaurio saadaan kiinni, sitä helpompaa ja edullisempaa korjaus on.

Kosteusmittaus tulee suorittaa säännöllisesti erityisesti märkätiloissa, jossa on vanhojen määräysten mukaiset vesieristeet tai eristeitä ei ole ollenkaan. Myös asuntokauppojen yhteydessä kosteusmittaukset ovat yleisiä.

On tärkeä huomata, että pintakosteusmittaus ei anna 100% varmaa mittaustulosta, joten kosteusvaurioepäilyjen yhteydessä voidaan joissain tapauksissa joutua poraamaan pintoihin reikiä, joiden kautta saadaan mitattua rakenteiden sisässä oleva kosteus.

 

Pyydä tarjous!
Remontti-Center Oulu
Yrityksen virallinen nimi:

Remontti-Center Oulu Oy

Käyntiosoite:

Isokatu 4, 90100 Oulu

Puhelin:
Y-tunnus:

2175729-9

Ota yhteyttä

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Martti K 28/04/2019 08.50
Jussi 05/04/2019 23.27