Ykkösluokan palvelut

Jätä tarjouspyyntö

ServiceOne tarjoaa yrityksille, kotitatalouksille säännöllistä siivousta, erikoisiivousta ja tilaussiivousta. Kaikki siivous- ja hygieniatarpeet kerralla kuntoon. Asiakaskuntaamme ovat mm. julkinen sekotir, yritykset ja kotitaloudet.

ServiceOne tarjoaa säännöllistä siivousta, erikoisiivousta ja tilaussiivousta. Kaikki siivous- ja hygieniatarpeet kerralla kuntoon. Asiakaskuntaamme ovat mm. julkinen sekotir, yritykset ja kotitaloudet.

Sopimussiivous-Ylläpitosiivous

Sopimussiivouspalvelumme on säännöllisesti tehtävää ylläpitosiivousta, jonka tarkoituksena on säilyttää asiakkaan kanssa ennalta sovittua tilojen puhtaustasoa.

Sopimussiivouspalvelumme soveltuu erityisesti seuraaviin kohteisiin:

Toimistotilat, Kiinteistöt, Myymälät ja kauppakeskukset, Koulut ja oppilaitokset, Tuotantotilat, Varastot ja hallit, Ravintolat ja kahvilat, Elintarvike- ja hygieniatilat ja Porrassiivous

Ikkunoidenpesu-Ikkunanpesut

Ikkunanpesua ammattitaidolla Yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme pesee kaikenlaiset ikkunat tehokkaasti ja laadukkaasti. Ammattilaisen tunnistaa jäljestä. Toimialueemme ikkunoidenpesussa on Oulu, Kempele, Liminka, Tyrnävä, Muhos, Oulainen, Ylivieska ja Alavieska.

Kotisiivous-Kotipalvelua ja kotiapua

Kun tarvitset kotisiivousta, kotiapua tai muuta apua arkeesi, valitse kumppaniksesi Serviceone. Tutut ja luotettavat työntekijämme huolehtivat sinusta ja kodistasi kuunnellen toiveitasi herkällä korvalla.

Tarjoamme sinulle kaiken tyyppisiä kotihoitopalveluja sekä avustamispalveluja. Tarjoamme apua myös vaikkapa pesuun, liikkumiseen ja ulkoiluun. Huolehdimme arkiset kauppa- ja apteekkiasiat yhdessä sinun kanssasi tai tarvittaessa myös itsenäisesti.

Rakennussiivoukset ja loppusiivoukset

Laadukkaasti toteutettu rakennussiivous ja koko puhtaudenhallinta on tärkeimpiä osa-alueita rakentamisessa. Rakennussiivous parantaa esimerkiksi työturvallisuutta ja se mahdollistaa terveellisen oleskelun rakennuksessa. Rakennussiivouksella on vaikusta työmaan viihtyväisyyteen ja turvallisuuteen. ServiceOne hoitaa teidänkin rakennus-ja loppusiivoukset.

Peruspesut

Peruspesut ammattitaidolla Yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille

Perussiivous, peruspesut ovat määräajoin ja perusteellisesti suoritettavaa kertaluontoista siivousta, jolla palautetaan tilaan sovittu puhtaustaso silloin, kuin ylläpitosiivouksella ei sitä pystytä toteuttamaan.

Ilmastointikanavien puhdistus

Puhdistamme ja huollamme IV-kanavat tehokkaasti nykyaikaisilla laitteilla. Ilmastointikanaviin kertyy asumisesta sekä ulkoilmasta johtuvia epäpuhtauksia, jotka vaikuttavat sisäilman laatuun.

Jätä tarjouspyyntö
ServiceOne

Aukioloajat

Maanantai

08-16

Tiistai

08-16

Keskiviikko

08-16

Torstai

08-16

Perjantai

08-16

Lauantai

08-16

Sunnuntai

-

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
Tuomas 12/10/2018 20.10
Mauri 29/09/2018 14.30
Soini 28/02/2018 17.59