Virtuaalitodellisuus on saapunut Ouluun!

Virtuaalitodellisuus (Virtual Reality, VR) on tietokoneella luotu kolmiulotteinen maailma, johon pääsee tutustumaan silmien eteen asetettavan VR laitteiston (VR lasit) kautta. VR Heaven on aivan Oulun keskustassa Rotuaarilla sijaitseva VR-tila. Meille ovat tervetulleita kaikki ja pelaamaan pääsevät niin vanhat kuin nuoretkin virtuaalitodellisuuden tarjoamista kokemuksista kiinnostuneet – huomaathan kuitenkin, että alle 13-vuotiaat pelaavat meillä vain huoltajan seurassa. Tiloissamme koet virtuaalisen pelimaailman ja -todellisuuden parhaat palat turvallisessa ympäristössä ja suomenkielisellä opastuksella. Alakerrasta löydät myös viihtyisän lounge-alueen. Just like heaven!

 

Varaa tästä!


 

Tarjoamme:

  • Mahtavat tilat kokea VR-maailma
  • Helpon tavan kokeilla VR-pelaamista
  • Huippulaadukkaat lasit ja ohjaimet
  • Laajan valikoiman pelejä
  • Räätälöityjä tilaisuuksia yrityksille ja ryhmille

Hinnasto

Huonevarauksen voi tehdä 1-3 henkilölle/huone. Huom! Kaikki hinnat ovat €/huone. Yksi huone sisältää yhdet VR-lasit ja pelitietokoneen. Jos varaat yhden huoneen esim. kolmelle hengelle, vuorottelette laitteiden käytössä. Jos varaat useamman huoneen, voitte pelata yhtäaikaa ja myös moninpelejä joissa 2 – 10 henkeä voi olla samassa pelissä.

  • 30 minuuttia 19,90€ – Varaa kaveriporukalla useampi huone ja ota moninpelisessiot!
  • 60 minuuttia 34,90€ – Ehdottomasti suosituin vaihtoehto virtuaalielämykselle!
  • 120 minuuttia 59,90€ – Varaa kerralla pidempi aika hauskanpitoon vaikka porukalle ja säästä!

Isommat ryhmät

Mikäli olette liikkeellä isommalla ryhmällä, pyydämme teitä ystävällisesti soittamaan alla olevaan numeroon. Pyrimme räätälöimään erikokoisille ryhmille juuri heidän tarpeisiin sopivan virtuaalielämyksen.

Sarjakortti

VR Heaveniin on saatavilla 10 x 60 min sarjakortti hintaan 249 €. Kortti on henkilökohtainen ja se oikeuttaa kymmeneen tunnin huonevaraukseen. Sopii hyvin paljon pelaavalle. Kysy lisää liikkeestämme!

 

Tervetuloa!

VR_Heaven

Aukioloajat

Maanantai

15:00-21:00

Tiistai

15:00-21:00

Keskiviikko

15:00-21:00

Torstai

15:00-21:00

Perjantai

15:00-21:00

Lauantai

12:00-21:00

Sunnuntai

12:00-19:00

Muina aikoina tilauksesta, kysy tarjous!

Jätä arvostelu

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät