Siivouspalvelut 25 vuoden ammattitaidolla!

Luotettavat ja ammattitaitoisesti tuotetut siivouspalvelut ovat tärkeä osa yrityksen toimintaa. Ammattitaitoinen siivouspalveluiden tuottaminen lähtee aina asiakkaan tarpeista. Siivouspalveluyrityksen tulee kuunnella asiakasta herkällä korvalla, räätälöidä palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan, toimia lähellä ja reagoida nopeasti.

PALVELUT

 

  • SOPIMUSSIIVOUSPALVELUT
  • TILAUSTYÖPALVELUT
  • TOIMITILAPALVELUT
  • PALVELUT RAKENNUSLIIKKEILLE
  • KOTIPALVELUT

 

Yrityksestä

Wash palvelut Ky on oululainen, perinteikäs perheyhtiö joka on perustettu v. 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat.

Toiminta-ajatuksenamme on tehdä puhdasta. Toiminta-ajatukseen pääsemme noudattamalla arvoja sekä pitämällä henkilökunnan ammattitaitoa yllä jatkuvalla sisäisellä koulutuksella. Wash palvelut Ky:n arvoja ovat luottamus, joustavuus, asiakaskeskeisyys, ahkeruus ja kohtelias käytös. Wash palveluiden päätoimiala on siivouspalveluiden tuottaminen.

Yhtiömme on notkea perheyritys ja meillä on voimakas halu kehittää toimintaamme jatkuvan kehityksen periaatteella. Toimintatapamme on käyttää erinomaista ammattitaitoa, asiakaskeskeistä palvelua ja erikoisosaamista asiakkaillemme taaten heidän tyytyväisyytensä.

Wash Palvelut
Käyntiosoite:

Kaarnatie 24, 90530 OULU

Puhelin:
Verkko:
Ota yhteyttä

Jätä arvostelu

Arvosanasi

Arvosana
Julkaistaan...
Ole hyvä ja täytä kaikki kentät
ari 30/09/2017 20.53

hommat hoituu kuten sovitaan.

Jarmo 06/06/2017 13.55

Ammattilaisia omalla alallaan!